Kakule çay tarifinizi okudum. Bir noktayı size danışmak istedim. Kakuleyi yeşil kabukları ile kaynatılıyor yoksa kabuklar çıkarılıp siyah çekirdekler olarak mı?
Saygılarımla.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merhaba Tahsin Nihat,
Kakule çayını hazırlarken genellikle kakuleyi yeşil kabukları ile birlikte kaynatabilirsiniz. Kabukları çıkarmak zorunda değilsiniz, çünkü kabuklar da aroma katar. Ancak daha yoğun bir tat isterseniz, kabukları çıkarıp sadece siyah çekirdekleri de kullanabilirsiniz. İki yöntem de kullanılabilir, tercih size bağlıdır.
Tahsin Nihat
12 Mayıs 2024 PazarMerhabalar,
kakule çayı hakkında:
Kakule çay tarifinizi okudum. Bir noktayı size danışmak istedim. Kakuleyi yeşil kabukları ile kaynatılıyor yoksa kabuklar çıkarılıp siyah çekirdekler olarak mı?
Saygılarımla.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerhaba Tahsin Nihat,
Kakule çayını hazırlarken genellikle kakuleyi yeşil kabukları ile birlikte kaynatabilirsiniz. Kabukları çıkarmak zorunda değilsiniz, çünkü kabuklar da aroma katar. Ancak daha yoğun bir tat isterseniz, kabukları çıkarıp sadece siyah çekirdekleri de kullanabilirsiniz. İki yöntem de kullanılabilir, tercih size bağlıdır.
Saygılarımla.